Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs

zaterdag 1 april 2023 10:30 tot 12:30

Op zaterdag 1 april a.s. vindt de zomerkleding- en speelgoedbeurs van 10:30 tot 12:30 uur plaats op het schoolplein (Bernulphusschool) van gebouw de Dennenborgh in Oosterbeek. 

Op het schoolplein van de Bernulphusschool in Oosterbeek wisselt, vanaf 10:30 tot 12:30 uur, een grote hoeveelheid kinderkleding en speelgoed van eigenaar. Met de lente en zomer in het vooruitzicht zal tijdens de beurs zomerkinderkleding worden aangeboden in de maten 56 t/m 176. Daarnaast is er ook veel speelgoed te koop, o.a. puzzels, boeken, spelletjes. Voor kleine prijsjes kunnen leuke kleding, schoenen en speelgoed worden aangeschaft.

Belangstellenden die kleding en/of speelgoed willen inbrengen voor verkoop kunnen digitaal een verkoopnummer aanvragen via kinderkledingbeursoosterbeek@gmail.com. Een verkoopnummer kan worden aangevraagd tot 30 maart a.s..

De kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt georganiseerd door de Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek. Zij verkoopt namens de inbrenger de spullen, u heeft er bijna geen omkijken naar. De inbrenger ontvangt twee derde deel van de opbrengst. Het overige deel doneert de Stichting aan een maatschappelijke instelling gelegen in de gemeente Renkum, die de ontwikkeling van het kind op bijvoorbeeld educatief, sportief of muzikaal gebied stimuleert. 

Spullen die tijdens de beurs niet worden verkocht en die de inbrenger niet retour wil hebben, worden aan een goed doel geschonken. Voor deze beurs is dat Dorcas en Speelstoet Arnhem.

Om te zorgen dat deze beurs weer een succes wordt is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Zonder hulp van vrijwilligers kan de beurs niet plaatsvinden. Lijkt het je leuk om te komen helpen, meld je dan aan als vrijwilliger op mailadres vrijwilligers@kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl. 

Kijk voor alle informatie op www.kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl of onze Facebookpagina Kinderkledingbeurs Oosterbeek.

Locatie