Logo
Logo nvt

Digicafé

dinsdag 4 april 2023 10:00 tot 12:00

Digicafés in de Gemeente Renkum

Digicafé in april

Opslag en opruimen

Wat is het verschil tussen een computer en een besteklade?

Elke PC heeft een mogelijkheid om documenten, plaatjes en video’s op te slaan. Als je dat in één grote bak doet, dan zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Vergelijk dat maar met je keuken. Het is niet handig om je bestek allemaal door elkaar in een lade te hebben. Daarvoor schaf je een besteklade aan. Op de computer moet je ook zoiets doen.

Om het overzichtelijk te houden moet je dus structuur aanbrengen. In deze presentatie willen we je helpen om een manier te vinden om structuur binnen je PC te regelen, en een manier om je documenten op een goede manier op te slaan. Ook het opruimen van overbodige zaken is van belang en komt ter sprake. 

Na afloop van de presentatie is er nog een mogelijkheid om vragen te stellen als u een probleem hebt met het internet, iPad, iPhone, tablet, smartphone of laptop. (muis en adapter meenemen)

De Digicafés worden gehouden op dinsdag 4 april in de Bibliotheek Oosterbeek om 10.00 uur, op woensdag 12 april in de Bibliotheek Renkum om 10.00 uur en op donderdag 20 april in het Dorpshuis Ons Middelpunt Doorwerth   om 14.00 uur.

De toegang is gratis.

Locatie