Resultaat Workshop Wensvogels
Resultaat Workshop Wensvogels Annita van Betuw

Workshops mini-boekjes & wensvogels

17 februari 2022 om 21:57 Lokaal Deel je nieuws

Ook benieuwd hoe je oude enveloppen transformeert tot Mini-Notebooks? Of hoe je uit oude tijdschriften of verpakkingsmateriaal de meest kleurrijke paradijsvogels kunt laten oprijzen? 

Schrijf je dan nu in voor een workshop Zero-Waste Miniboekjes of Wensvogels. In maart staan er weer nieuwe workshops gepland! De workshops worden gegeven door Annita van Betuw, grafisch ontwerper en kunstenaar. Tijdens deze workshops staat het plezier van het maken en je laten verrassen door wat er ontstaat centraal.

Workshops Wensvogels

In deze workshop van één dagdeel ga je aan de slag met papier, verf en kwasten om je eigen collage-papier te maken. Met schaar of door scheuren laat je vervolgens de meest fantastische vogels ontstaan, die troosten, een hart onder de riem steken of een glimlach ontlokken. Je gaat naar huis met je eigengemaakte, unieke set wensvogelkaarten en/of boekenleggers. Als cadeautje voor jezelf of om uit te laten vliegen en anderen mee te verrassen.

Workshops Mini-Boekjes

Tijdens deze workshop van één dagdeel leer je eenvoudige notitie-boekjes maken van oude enveloppen, oud papier, etc. Bijvoorbeeld om te gebruiken als tuin-dagboekje, waar je ook bijzondere vindsels in kunt bewaren of de Linneus-zadenzakjes die je ook leert vouwen tijdens deze workshop. Je gaat naar huis met 3 zelfgemaakte, unieke boekjes.

Praktische info:

Data Workshop Mini-Boekjes: 3 maart / 4 maart / 17 maart 2022

Data Workshops Wensvogels: 11 maart / 18 maart / 19 maart 2022

Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Kosten per workshop: €50,- incl. materialen, koffie & thee

Locatie: Broedplaats Renkum (17 maart nog nader te bepalen)

Aanmelden via: info@vanbetuwgrafischontwerp.nl

Uiteraard is het ook mogelijk om workshops op maat te verzorgen. Mail voor de mogelijkheden: info@vanbetuwgrafischontwerp.nl

advertentie
advertentie