Op de koffie bij de buren, goed verhaal, prettige kennismaking
Op de koffie bij de buren, goed verhaal, prettige kennismaking Jason Villanueva

Op de koffie bij de Buren, 14 April om 10:00 uur en om 14:30, een goed verhaal, prettige kennismaking, wees welkom!

1 april 2024 om 22:03 Lokaal Deel je nieuws

Al jaren woon of werk je bij elkaar in de buurt - maar ken je elkaar ook?

Op zondag 14 April willen wij, leden van vrijmetselaarsloge De Oude Landmerken, je als goede buur eens uitnodigen op de koffie (of thee). Een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken en eens te zien en te horen wat wij zoal doen in onze Loge.

Onbekend maakt wellicht onbemind, en dat vinden wij jammer/dat zouden wij graag doorbreken. Daarom willen we je op die dag informeel en gezellig laten kennis maken met wat wij doen en wat ons zoals bezig houdt. Aan de hand van een tweetal korte lezingen vertellen we over onze loge en wat een vrijmetselaar zoal doet, de tweede lezing gaat over een meer maatschappelijk onderwerp en wel op een manier zoals wij als broeders elkaar informeren. Het onderwerp zal ‘Regressie” zijn. Daarnaast is onze tempel natuurlijk open en zullen we iets vertellen over onze ritualen. Natuurlijk is er ook ruimte om in te gaan op je vragen.

’s Ochtends ben je welkom vanaf 10 uur, de eerste lezing begint om 10.30 uur. ’s Middags begint de inloop om 14.30 uur en de eerste lezing om 15 uur. Onze kennismaking is bedacht voor ongeveer zo’n 2,5 uur. Kom jij ook?  Het adres is Arnhemsestraatweg 360, Velp. Aanmelden is wenselijk, in verband met de catering. Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen aan voorlichterdeoudelandmerken@gmail.com of meldt je aan via onze site www.vrijmetselarij-arnhem.nl

We zouden je graag ontmoeten als goede buur en hopen je te mogen verwelkomen op 14 April a.s. Graag tot dan!

advertentie
advertentie