Dubbel & Dwars ; thema 2021/2022
Dubbel & Dwars ; thema 2021/2022 Samantha Jansen

Wie wordt de nieuwe Prins van C.V. De Dwarsliggers?

7 november 2021 om 21:09 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 13 november vanaf 20:00 uur viert Carnavalsvereniging De Dwarsliggers uit Oosterbeek hun Prinz’navond. Deze avond staat traditiegetrouw in het teken van de bekendmaking van het nieuwe Prinsenpaar. Eerst zal het allereerste Prinsentrio Der Dwarsliggers; Prins Tom d’n Uurste, Prinses Patricia en Adjudant Harry na twee jaar aftreden, om plaats te maken voor hun opvolgers. Na een bijzonder carnavalsseizoen afgelopen jaar, hopen de Dwarsliggers en vele andere carnavalisten op een carnavalsseizoen als vanouds. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom de coronasituatie blijft het nog wel even spannend, maar de Dwarsliggers zijn optimistisch. ‘’Als het niet kan zoals het heurt, mot het maar zoals het kan’’. 

Vooralsnog kan het op dit moment nog ‘’zoals het heurt’’ en zal op zaterdag 13 november bekend worden wie de Dwarsliggers voorop zullen gaan in de polonaise!

Gezien het feit dat er vorig jaar nauwelijks iets is geweest aan carnavalsactiviteiten, en de Dwarsliggers alles behalve dwars hebben kunnen liggen, hebben zij een toepasselijk thema bedacht voor aankomend seizoen:

DUBBEL & DWARS.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie