Prinsenpaar der Dwarsliggers
Prinsenpaar der Dwarsliggers Henk Buist

Nieuw Prinsenpaar voor C.V. De Dwarsliggers Eusterbeek

16 november 2021 om 00:04 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 13 november 2021 stond eigenlijk de prinz’navond van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers op het programma. Echter kon deze geen doorgang vinden door de aangescherpte maatregelen.

De organisatie van de vereniging heeft in overleg met en goedkeuring van de gemeente Renkum en de beheerder van Lebret besloten om de avond naar de middag te verplaatsen. Al was het wel in aangepaste vorm, maar zoals het motto vorig jaar ook al luidde: “als het niet kan zoals het heurt, dan mot het maar zoals het kan”. Gezondheid is vanzelfsprekend het belangrijkste. 

Na twee jaar moest het Prinsentrio dan toch echt plaats maken voor hun opvolgers:

Prins Hidde & Prinses Nena

Prins Hidde & Prinses Nena zullen aankomend seizoen De Dwarsliggers voorop gaan in de polonaise.                  Hidde is geen onbekende binnen de vereniging. Hij is lid van Carnavalsgezelschap De Doldukkers, eveneens uit Oosterbeek, en 11 jaar geleden waren zijn ouders Prinsenpaar der Dwarsliggers. Nena is een echte Brabantse, dus Carnaval is haar niet vreemd.

Voorlopig zullen zij het niet heel druk hebben met carnavalsactiviteiten door de aangescherpte maatregelen, maar hopelijk kunnen zij nog veel carnaval gaan vieren als dat weer is toegestaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie