Lichtvoetig concert van Projectkoor festina Lente in Bernulphuskerk Oosterbeek

24 februari 2022 om 16:18 Lokaal Deel je nieuws

Op zondag 6 maart  a.s. treedt ’s middags om 16.00 uur, het Projectkoor Festina Lente op in de Bernulphuskerk te Oosterbeek

Het Projectkoor Festina Lente (Arnhem), onder leiding van Dirkjan Horringa, geeft een lichtvoetig concert in de Bernulphuskerk te Oosterbeek. De titel van dit concert luidt ‘Vive la France’.

Niet voor niets bestaat de uitdrukking ‘leven als God in Frankrijk’. De warmte van de zon, het prachtig gekleurde landschap, de rijke historie en cultuur, de natuur in verschillende seizoenen, de zingende vogels, de liefde; vrijwel iedereen zal er mooie herinneringen aan koesteren. Projectkoor Festina Lente viert met ‘Vive la France’ al het moois en de diversiteit die Frankrijk te bieden heeft.

Ga mee op een muzikale rondreis, van Debussy’ Trois Chansons de Charles d’Orleans via de liefdesboodschappen in Va rossignol van Janequin en de Deux poèmes van Darius Milhaud naar de stilte van de nacht in Calme des Nuits van Saint-Saëns. Onderweg komen we onder andere nog langs het mysterieuze O sacrum convivium van Olivier Messiaen en het indrukwekkende Cantate de la Paix van Milhaud.

Kom een heerlijk vleugje Frankrijk proeven bij dit concert van Projectkoor Festina Lente.

Het koor streeft naar grote muzikale kwaliteit, koorklank en expressie. Het richt zich op deelnemers uit de wijde omgeving van Arnhem. Er wordt gewerkt met zeer gevorderde amateurzangers en beroepsmusici.

wie?:

Evenementencommissie Bernulphuskerk Oosterbeek

wat?::

optreden Projectkoor Festina Lente met het concert ‘Vive la France’

waar?:

Bernulphuskerk Oosterbeek, Utrechtseweg 129

wanneer?:

zondag 6 maart a.s., 16.00 uur

entrée?:

EUR 15,00. CJP tot 18 jaar en studenten EUR 10,00.

Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Kaarten kunnen worden besteld (noodzakelijk) via: www.projectkoorfestinalente.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie