Start Studiekring in de Bibliotheek Oosterbeek

25 februari 2022 om 13:23 Lokaal Deel je nieuws

Houdt u ook niet van borrelpraat en theekransjes? Moet een gesprek echt ergens over gaan? Dan is de Studiekring iets voor u. Donderdag 17 maart om 14.30 uur is de eerste bijeenkomst van de Studiekring in de Bibliotheek Oosterbeek. Een Studiekring is een succesvolle combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en iets nieuws ontdekken. Na deze startbijeenkomst hopen we een vaste groep deelnemers te enthousiasmeren vaker bijeen te laten komen om met elkaar in gesprek te gaan over allerlei interessante onderwerpen.

Wat is een Studiekring?

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 mensen, die eens per week of om de veertien dagen bij elkaar komt. Actualiteiten worden doorgesproken en een zelf gekozen onderwerp wordt per toerbeurt door de deelnemers uitgewerkt en gepresenteerd. Het doel van een Studiekring is om samen op de hoogte te blijven van de maatschappelijke ontwikkelingen en om kennis, ideeën en meningen met elkaar te delen. Doorgaans ontstaan er binnen een Studiekring hechte vriendschappen die jarenlang kunnen blijven bestaan.

Wat zijn de onderwerpen? Economie, filosofie, wereldgodsdiensten of hobby’s als reizen, voeding en gezondheid; bij een Studiekring gaat de wereld voor je open!

Startbijeenkomst:

Ben jij een 50-plusser die zich op persoonlijk vlak wil (blijven) ontwikkelen? Iemand die wil sparren met leeftijdgenoten over wat je écht bezighoudt? Dan ben je donderdag 17 maart van 14.30-16.30 uur van harte welkom in de Bibliotheek Oosterbeek, Gen. Urquhartlaan 1 tel: 026-333 49 82. De toegang is gratis, maar van te voren reserveren stellen we op prijs. Dit kan via de medewerkers van Bibliotheek Oosterbeek of via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Meer informatie? Bel of mail met: Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl - tel. 06-44 29 41 85

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie