Beurskoersen
Beurskoersen Pixabay

Lezing: Inkomen en bezit: welke keuzes zou je kunnen maken?

1 mei 2022 om 20:46 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 11 mei is Koert Jansen de spreker op een avond met het thema “Inkomen en bezit: welke keuzes zou je kunnen maken?” De spreker neemt ons mee op zijn inmiddels ruim 25-jarige zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe je je bezit, je geld, je vermogen zo kunt inzetten dat het bijdraagt aan een rechtvaardige wereld en het behoud van onze planeet.
Waar beleggen we ons geld en wat gebeurt er b.v. met onze pensioengelden? Geld dat je wat langere tijd niet nodig hebt, kun je beleggen in bedrijven die fatsoenlijk met de aarde omgaan, of je kunt een beleggingsfonds zoeken dat zo handelt. Maar hoe doe je dat dan.
Koert Jansen is directeur van Fair Factory Development Fund, een fonds dat investeert in voedingsmiddelenbedrijven in ontwikkelingslanden. Daarnaast is hij Portefeuillemanager Beleggingen bij de Protestantse Kerk in Nederland. Voorheen was hij gedurende 18 jaar in verschillende functies werkzaam bij Triodos Bank.
De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Vredebergkerk te Oosterbeek.
De avond wordt georganiseerd door de werkgroep Groene Kerk van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze, iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie