Heelsums Gelegenheidskoor
Heelsums Gelegenheidskoor Ria Baas

Kerstoptredens Heelsums Gelegenheidskoor

9 december 2023 om 16:14 Lokaal Deel je nieuws

Het Heelsums Gelegenheidskoor geeft op zondagmiddag 17 december een kerstconcert in het café van MFC Doelum. Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom om zich een uurtje onder te dompelen in kerstsferen.

Het Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek heeft 6 weken lang op zaterdagochtend gerepeteerd. Het koor van in totaal  27 mannen en vrouwen zal diverse kerstnummers ten gehore brengen zoals het swingende Can you hear the Christmass bells, The Angel Gabriel, This Holy Christmas night en African Noël. Daarnaast zullen vier leerlingen van T2muziek Dans Macabre spelen en drie ander leerlingen zingen Last Christmas. 

Het concert is van 15.30 uur tot uiterlijk 16.30 uur. Vanaf 14.45 kan men binnenlopen bij Doelum, Hogenkampseweg 45 in Renkum. De entree is gratis, wel is er na afloop een collecte ter bestrijding van de onkosten. 

Ook bij de andere uitvoeringen is publiek van harte welkom. Op 21 december treedt het Gelegenheidskoor op tijdens de Christmas Carols in de muziektent van Heelsum en op zaterdagmorgen 23 december zingt het koor in de bibliotheek van Renkum. Daarnaast leveren de zangers een muzikale bijdrage aan de kerstmis op 1e kerstdag in de Johannus de Doperkerk in Wageningen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie