In het volle Lebret in Oosterbeek vierde Reflexion haar 25-jarige jubileum.
In het volle Lebret in Oosterbeek vierde Reflexion haar 25-jarige jubileum. gertbudding.nl

Stijlvol jubileum Reflexion

30 januari 2024 om 21:12 Overig

Stijlvol jubileum Reflexion

OOSTERBEEK “We gaan er een leuk feest van maken”, schalde het vanmiddag door zalencentrum Lebret in Oosterbeek. Gitarist Jos van Houten van Reflexion was zeer aangenaam verrast met de dik tweehonderd bezoekers die het 25-jarige jubileum van de band wilden meevieren. “Het wordt dit keer een ontmoeting voor jong en oud.”

Reflexion heeft in de regio aardige bekend verworven en dat was zondagmiddag ook duidelijk merkbaar. 

Toen Jos van Houten, Don Mulder, Bert Meijer, Marco Wijnand en gelegenheid toetsenist Remco Kuiper de eerste tonen van The Young Ones inzette, werd het een ongedwongen feest en waar de band patent op heeft werd direct bewaarheid. De dansvloer stroomde moeiteloos vol gelardeerd met vrolijke herkenbare klanken dat varieerden van stevige rock en rustige dansnummers. 

“Zoveel belangstelling had ik niet verwacht”, zegt ras- Oosterbeker Jos van Houten die met zijn bandleden enorm genoten. Al eerder liet Don Mulder zich ontvallen. “Wij zijn een band die niet de hoofdprijs vraagt, wel een vergoeding. Er zijn bandjes die wellicht technisch gezien beter in elkaar steken, maar wij spelen niet ‘droog’, hebben steeds interactie met het publiek.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie