Het team ‘Quizt’t niet’ uitbundig na het winnen van de wisselbeker.
Het team ‘Quizt’t niet’ uitbundig na het winnen van de wisselbeker. gertbudding.nl

‘Quizt’t niet’ wint pubquiz

Overig

Renkum Leeft-Bender pubquiz

RENKUM Gezelligheid was troef bij de pubquiz Renkum Leeft-Bender. Ruim vijftig deelnemers, verdeeld over negen teams, streden verbeten voor de wisselbokaal. ‘Quizt ’t niet’ werd winnaar.

Gert Budding 

Het bleek vooral spreekwoordelijk een strijd, want in een uitbundige, meer dan gezellige sfeer werden de door Renkum Leeft gestelde vragen door de deelnemers beantwoord. De muzikale meezingers van Dennis van de Peppel van Dancing and Dreams werden luidkeels meegezongen. Tot grote hilariteit van Robert en Simone van Wijk, de uitbaters van eetcafé Bender. 

Samen met Renkum Leeft hebben zij de handen ineengeslagen om het fenomeen pubquiz in Renkum op de kaart te zetten. “Een gouden formule zo blijkt, want andermaal waren alle tafels bezet. 

Teams met ludieke namen, samengesteld uit familie, vrienden, buren of verenigingen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging deel te nemen aan de pubquiz, waarbij de winnaar de wisselbokaal mee naar huis zou mogen nemen”, zegt Richard Veldt, die samen met Dennis van de Peppel de organisatie in handen had.

‘Quizt’t niet’ verzamelde de meeste punten en nam de trofee stralend in ontvangst. Stralende gezichten waren er ook bij Richard Veldt en Dennis van de Peppel. “Renkum Leeft zoekt graag de verbinding, de samenwerking. Een leuk dorp maak je immers samen. 

Fantastisch om samen met eetcafé Bender de krachten te bundelen en te zorgen voor een gezellige avond. Stralende gezichten, tevreden publiek. Daar doen we het voor.” De Renkum Leeft – Bender pubquiz gaat op vakantie en krijgt komend najaar een vervolg. 

advertentie
advertentie