Foto: V.l.n.r.: Peter Riemens, Peter Snapper en Gé Willemsen verkennen het parkoers voor de Santarun in december.
Foto: V.l.n.r.: Peter Riemens, Peter Snapper en Gé Willemsen verkennen het parkoers voor de Santarun in december. gertbudding.nl

Goede voorbereiding Santarun in december

Overig

Gert Budding

RENKUM Voor het welslagen van een evenement, is een goede voorbereiding noodzakelijk, vinden Peter Snapper, Ondernemersvereniging Renkum Centrum, Gé Willemsen van Stagemanagement en Peter Riemens van Rotary in Renkum. Zij houden op 17 december de tweede Santarun in het centrum van het dorp.

“Het is inderdaad nog vroeg, de zomer moet nog goed op gang komen, maar er komt veel kijken voor een dergelijk festijn tijdens de Kerstdagen”, vertelt Peter Snapper van Renkum Centrum, die al meerdere succesvolle evenementen op zijn geweten heeft. 

“Er moet veel geregeld, de eerste besprekingen zijn al geweest.” De route door het centrum is al vastgelegd en is in december toegankelijk voor iedereen van jong tot oud.
De Santarun heeft uiteraard feeling met de Kerst, deelnemers gaan allemaal als kerstman verkleed en lopen een respectabele afstand. “Wij hopen op veel enthousiastelingen’, gaat Gé Willemsen verder “Natuurlijk wordt het een kleurrijk en gezellig festijn. Deelnemers kopen voor een klein bedrag een kerstpak, de opbrengst gaat naar een goed doel in de gemeente Renkum”, stelt Peter Riemens van Rotary in Renkum.

De Santarun wordt geen wedstrijd en staat vooral in teken van veel plezier. “We hopen op veel deelnemers en roepen bedrijven op om samen met alle personeelsleden deze run uit te voeren en het goede doel te dienen. Naast de run zelf, zal het dorp ook in kerstsferen gebracht worden”, verkondigd het trio enthousiast en hoopvol.

advertentie
advertentie