Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van RVW werden Heleen en Richard Mulder, Dick Martens, Jeffrey Zweers, Jan Gerritsen en Sander Veldt (vlnr) in het zonnetje gezet.
Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van RVW werden Heleen en Richard Mulder, Dick Martens, Jeffrey Zweers, Jan Gerritsen en Sander Veldt (vlnr) in het zonnetje gezet. Fred Hendriks

RVW-leden gehuldigd

Overig

HEELSUM De Nieuwjaarsreceptie is bij sportclubs vaak dè gelegenheid om terug- en vooruit te blikken, maar ook een mooie gelegenheid om trouwe en bijzondere leden in het zonnetje te zetten. Dat gebeurde vrijdagavond ook bij RVW.

In een goed gevuld clubhuis werd het woord gevoerd door voorzitter Patrick Wennekes, die allereerst de aanwezigen een goed en gezond 2023 toewenste, om vervolgens terug- en vooruit te blikken. In het toekomstperspectief was de op handen zijnde ‘fusie’ natuurlijk ook een belangrijk thema. Vervolgens was het tijd voor huldigingen. Jan Gerritsen en Dick Martens werden met een gouden speld geëerd voor hun 60 (!) jarig lidmaatschap, Sander Veldt en Jeffrey Zweers voor het 25-jaar trouw zijn aan de club. Heleen en Richard Mulder werden voor hun grote verdiensten in allerlei functies bij RVW opgenomen in de galerij van Leden van Verdienste.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Trainer Marcel Gerrist verruilt RVW voor De Hoven 27 jan, 19:28
Afbeelding
Davy Pröpper maakt comeback op oude nest 27 jan, 11:24
Afbeelding
Gratis menstruatiemiddelen 18 jan, 14:46
Afbeelding
107.500 mensen bezochten het Airborne Museum 18 jan, 14:45
Afbeelding
Dierenvoedselbank in nieuw pand 17 jan, 10:13
Afbeelding
Bloemen voor heldin Paula van den Born 11 jan, 10:53
Afbeelding
'Afscheid van Renkum Centrum' 11 jan, 10:51