Jan en Willy Loenen planten aan de Groeneweg de jubileumboom die Tuin- en Woonwinkel Loenen aan 'Renkum' schenkt. Rechts Ina Bakker-Loenen.
Jan en Willy Loenen planten aan de Groeneweg de jubileumboom die Tuin- en Woonwinkel Loenen aan 'Renkum' schenkt. Rechts Ina Bakker-Loenen. Dick Martens

Groeneweg verfraaid met Jubileumboom

28 maart 2023 om 19:27 Overig

RENKUM Woon- en Tuinwinkel Loenen, gevestigd aan de Renkumse Groeneweg is al meer dan 125 jaar een begrip in Renkum en weide omgeving. Dat unieke jubileum moest dan ook gevierd worden, maar helaas gooide corona roet in het eten en werd het heuglijke feit pas in juni 2022 uitbundig gevierd. Als extra cadeau aan ‘Renkum’ werd de Groeneweg onlangs verfraaid met een ‘jubileumboom’.

In eendrachtige samenwerking werd de Zilverlinde, met hulp van werknemers van Evers en Weijman geplaatst door Jan en Willy Loenen en hun dochter Ina Bakker-Loenen. Samen met haar man Pieter nam Ina in 1995, de zaak, die toen 100 jaar bestond, over. ,,Wij wilden ‘Renkum’ op deze manier nog van ons jubileum laten genieten”, aldus vader Jan en dochter Ina in koor.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie