Dames 2 in actie
Dames 2 in actie R. Wurster

Volleybaltalent welkom

6 september 2023 om 20:02 Overig

RENKUM De trainingen bij volleybalvereniging Nuovo zijn weer begonnen. Heb je zin om (weer) te volleyballen? Train dan vrijblijvend een paar keer!

Nieuw talent is altijd welkom, vooral bij de jeugd en de lagere competitieteams. Of je nu bij de jeugd speelt of in de seniorencompetitie, competitief of recreatief, bij Nuovo ben je op alle niveaus welkom, van recreant tot Promotieklasse. Jeugd kan al vanaf 6 jaar bij Nuovo terecht en leert stapsgewijs volleyballen.

Ook beginners zijn van harte welkom. Onder het programma Start2Volley leren we je de basis van volleybal, waarna je zelf kunt beslissen of je aanleg hebt om door te gaan naar de recreanten of een competitieteam.

Trainingen zijn op maandag (jeugd, competitie, recreanten) en donderdag (recreanten). De donderdaggroep is echter al vol.

Vanwege de verbouwing van de sporthal in Doorwerth vinden alle trainingen dit jaar plaats in Doelum (Renkum). Kijk op www.nuovovolleybal.nl onder ‘indoor’ voor de trainingstijden en meer informatie.

Voor vragen over Nuovo of Start2Volley, of voor meer informatie, kun je contact opnemen met Hans Pastoors, telefoon: (06) 52315406, e-mail: sec@nuovovolleybal.nl.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie