Afbeelding
Harm Wezel

Afsluiting Regionaal Recreanten Tennis

17 september 2023 om 20:47 Overig Deel je nieuws

17 september 2023 – Wim Rohaan.

Het waren weer succesvolle en gezellige wedstrijden tijdens de Regionaal Recreanten Tennis (Regio) competitie in de periode juli-augustus. Ons Hartenteam heeft een goede prestatie geleverd in de B-poule en promoveerde naar Poule AB. De A tegenstanders waren te sterk voor ons team, alle drie wedstrijden gingen verloren. Maar daarom was het na afloop van de partijen wel weer heel gezellig.

Elk jaar is het weer bijzonder om elkaar op de tennisbaan te treffen en op een leuke sportieve wijze een potje te tennissen. De laatste wedstrijd speelden we tegen de Kersenplukkers 1 uit Kesteren. Deze verloren we met 7-1.De kersentijd was al over maar een foto maken met de decorkersen van de Kersenplukkers lukte prima. Op de foto staat het team dat de laatste wedstrijd heeft gespeeld. De andere leden waren thuis gebleven.

En, zoals gebruikelijk, hebben we als team de Regio competitie op een plezierige manier afgesloten met een lekker etentje.

Zou je mee willen doen met de Regio competitie, volgend jaar kun je je weer opgeven. Let op de mail en de website van LTC Harten en en meld je aan. Ben Peters is de coördinator van Harten voor de Regio competitie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie