Afbeelding
GLK

oogstfeest op kasteel Doorwerth

18 september 2023 om 10:07 Overig Deel je nieuws

Op het binnenhof van kasteel Doorwerth wordt 24 september het oogstfeest gevierd.

Een gezellige hoeveelheid kraampjes biedt oogst uit de boomgaard en moestuin en lekkere eetbare producten zoals pompoenen, kweeperen en mispels en zelfgemaakte producten. Ook andere partijen hebben die dag hun kraam gevuld met onder andere biologische wijnen, jams, chutneys, sauzen, kazen, azijn, producten van wol, hartige taarten en nog veel meer.

Elk uur zijn er tussen 12:00 en 15:00 uur gratis rondleidingen door de moestuin.

De 21 koppige bigband Crossover uit Oosterbeek speelt uit een breed repertoire van funk-, soul-, jazz- en popmuziek. Neem een kleedje mee om dit concert zittend te beluisteren en geniet tegelijk van de heerlijkheden die de markt biedt. Crossover speelt op het grasveld tussen 14:00 en 17:00 uur verschillende blokken uit het repertoire.

Maak de dag compleet met een bezoek aan het kasteel waar bezoekers zomaar één van de vroegere bewoners tegenkomen. Deze ‘toevallige ontmoetingen’ maken een kasteelbezoek extra bijzonder.

Voor kinderen zijn er ook twee leuke speurtochten in het kasteel. Deze koop je bij de entreebalie voor € 2,00. 

Praktische informatie

Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth.

Datum: zondag 24 september.

Tijd: markt en kasteel zijn geopend van 11.00-17.00 uur.

Entree markt binnenplaats: € 2,00.

Entree kasteel: oogstfeest + kasteelbezoek € 12,00, kinderen € 7,00, museumkaarthouders en donateurs € 2,00 (www.glk.nl/doorwerth).

Parkeertarief: € 2,00 per auto.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie