Uitreiking
Uitreiking Fortune

VBI Consolis heeft de beste koffiecorner van regio Wageningen

Zakelijk Deel je nieuws

Huissen, 22 juni 2022 – De werknemers van VBI Consolis kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van de hele regio Wageningen-Veluwe. VBI Consolis won namelijk de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar in deze regio. Dit jaar stond de door Fortune Coffee georganiseerde verkiezing in teken van de sociale ontmoetingsplek. VBI Consolis heeft dus de fijnste plek van regio Wageningen-Veluwe om elkaar op het werk onder het genot van een kop koffie te ontmoeten.

Een goede plek om even met elkaar te verbinden op het werk is tegenwoordig een vereiste voor personeel. Uit onderzoek van TNO uit 2021 blijkt dat we graag deels naar kantoor komen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en met elkaar en de organisatie te verbinden. Elkaar even tegenkomen bij het koffieapparaat volstaat dan niet meer. Een plek die bedoeld is om even echt met elkaar te verbinden onder het genot van een kop koffie is daarom geen overbodige luxe. Fortune Coffee ging in de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar 2022 op zoek naar de beste sociale ontmoetingsplek op het werk. De verkiezing is ook meteen inspiratie en stimulans voor bedrijven om fijne ontmoetingsplekken met écht lekkere koffie te creëren.

Koffiecorner van het Jaar van Wageningen
VBI Consolis uit Huissen bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Dat zij zelf een comfortabele koffiecorner hebben is daarom geen verrassing. Thomas van der Ploeg, coördinator facilitaire zaken bij VBI: “Koffie drinken is meer dan een bakkie halen. Het zorgt voor verbinding, samen zijn en met elkaar praten. Daarbij is de juiste ambiance om tot rust te komen en weer op te laden belangrijk. En dat alles met de juiste apparatuur en beste koffie. Laat dat werk maar komen.” De uitstraling van de koffiehoek én het feit dat het echt een plek is om op te laden voor de medewerkers van VBI, maakt VBI Consolis het bedrijf met de beste koffiecorner van regio Wageningen. Om dat te vieren kwam op 15 juni de koffietrailer van Fortune Coffee langs voor een gezellig moment met alle medewerkers van VBI Consolis.

advertentie
advertentie