hart for her van eigenaresse Ilse van Dreven bestaat zaterdag vijf jaar.
hart for her van eigenaresse Ilse van Dreven bestaat zaterdag vijf jaar. Johan Mulder

Eerste lustrum hart for her Renkum

14 oktober 2021 om 19:35 Activiteiten

‘Iedere vrouw kan bij ons terecht’

RENKUM Het is tijd voor een feestje. hart for her van eigenaresse Ilse van Dreven bestaat zaterdag 16 oktober alweer vijf jaar. Lekker sporten in een prettige omgeving, samen met vrouwen van alle leeftijden, die liever niet in de traditionele sportschool willen zijn. Een sportieve succesformule die aanslaat en werkt.

Ilse: ,,Kleinschaligheid, vrouwen onder elkaar, binnenkomen wanneer het jou uitkomt en altijd onder persoonlijke begeleiding. Dat is onze grootste kracht. Je doorloopt in 30 minuten een compleet circuit met als insteek: een effectieve mid of high intensity interval spierkracht workout voor de vrouw van nu. hart for her is meer dan een sportclub. Leden omschrijven onze club als een ‘veilige bubbel’. Een plek waar je echt jezelf kan zijn. Of je nu beweegt, sport of traint, iedere vrouw kan bij ons terecht. Ons jongste lid is 20 en de oudste 86. Hoe leuk is dat.”

LEEFSTIJL Hart for her heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld, benadrukt Ilse: ,,De focus ligt steeds meer op leefstijl. hart for her is the place to be voor bewegen, voeding en sociale aandacht. We merken dat de sportende clubleden dat waarderen. Ook al waren we verplicht gesloten tijdens de coronaperiode, toch hebben we alternatieve sportactiviteiten bedacht die enthousiast zijn ontvangen. Zo bleven we met elkaar in verbinding en steunden we elkaar.”.

VOEDINGSAPP Over ‘groei’ gesproken. Inmiddels is er een heuse ‘hart for her voedingsapp’, in samenwerking met Vytal. De app bevat maar liefst 1700 heerlijke recepten. Ilse: “Een prachtige ontwikkeling en aanvulling op ons (sport)aanbod. Met deze slimme app voorkom je dat je gaat crashen, maar leer je wel je leefstijl te veranderen en de hele familie kan lekker mee-eten. Je huurt/leent de app voor maar 10 euro per maand, of je gaat met ons een traject aan waarin we je naar een gezond gewicht begeleiden. We kunnen zowel leden als niet leden helpen en de heren zijn deze keer ook welkom.” Natuurlijk laat Ilse dit mooie jubileum, waar ze enorm trots op is, niet onopgemerkt voorbijgaan: ,,Op vrijdagavond 22 oktober gaan we dit uiteraard met de clubdames vieren.”

ACTIES Profiteer in de feestmaand oktober van de jubileumactie: geen inschrijfgeld als je jaarlid wordt plus gratis proefles en intake. Of introduceer als clublid een nieuw jaarlid of word jaarlid en neem een maatje mee die ook jaarlid wordt. Dan ontvang je een hartenbon t.w.v. 15 euro te besteden bij Pannenkoekenhuis Renkum.”

hart for her Dorpsstraat 14, Renkum. 0317-357305. www.hartforher.nl 

advertentie
advertentie