Dominee Oebele van der Veen.
Dominee Oebele van der Veen. (Foto: )

Ds. Oebele van der Veen neemt afscheid

Ruim 24 jaar is ds. Oebele van der Veen predikant van wat nu de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze is. Hij neemt afscheid vanwege zijn pensioengerechtigde leeftijd en is intussen verhuisd naar Amersfoort.

REGIO - Ds. Oebele was 24 jaar voorganger in veel kerkdiensten en heeft hij lief en leed met veel mensen gedeeld. Meerdere kringen en gespreksgroepen hebben jarenlang met hem opgetrokken. De verkoop van enkele kerkgebouwen en de samenvoeging van verschillende kerkelijke gemeenten hebben in deze 24 jaar plaats gevonden. Ook hierin heeft zijn pastorale begeleiding velen goed gedaan.

In corona-tijd afscheid nemen is ingewikkeld. Maar de voorbereidingscommissie heeft een programma uitgewerkt dat volop rekening houdt met de richtlijnen van het RIVM.

Op zondag 30 augustus is er een afscheidsdienst waar alleen genodigden fysiek aanwezig kunnen zijn. Maar de dienst is met beeld live te volgen via Kerkomroep. Kijk hiervoor op www.pkn-oosterbeek-wolfheze.nl. In de middag kunt u afscheid nemen op het voorterrein van de Oude Kerk, Benedendorpsweg 134 in Oosterbeek. Voetgangers kunnen afscheid nemen van 15.00-15.45 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden