Lezen is een geliefde bezigheid tijdens de coronapandemie
Lezen is een geliefde bezigheid tijdens de coronapandemie (Foto: de bibliotheek)

Bibliotheek Veluwezoom schakelt weer over naar afhaalbieb

REGIO - Alle bibliotheken in Nederland zijn twee weken gesloten, maar materialen áfhalen is gelukkig wél toegestaan. Daarom heeft de Bibliotheek Veluwezoom de afhaalbieb opnieuw in het leven geroepen. Via de website van de bibliotheek (of telefonisch) bestel je eenvoudig een boekenpakket en dat haal je op een afgesproken dag en tijdstip op.

De afhaalbieb is geopend in Dieren, Velp, Oosterbeek en Renkum op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Er zijn steeds tijdvakken van een uur en alles gaat geheel volgens de coronarichtlijnen. Een boekenpakket bestellen en afhalen is voor leden van de bibliotheek gratis. Er is volop keuze, bijvoorbeeld spannend, romantisch, dvd’s, literatuur en jeugd. In een pakket zitten zes materialen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb of neem contact op met het secretariaat van Bibliotheek Veluwezoom via 0313-419761.

Daarnaast kunnen leden die aan huis gebonden zijn, gebruikmaken van de service ‘Bibliotheek aan huis’. Vrijwilligers zoeken in overleg boeken en andere materialen uit, brengen ze bij je thuis en halen ze weer op. Kijk voor meer informatie en voor updates op www.bibliotheekveluwezoom.nl/corona.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden