Plus Renkum is prachtig geworden


<p>Karin van der Zouw (rechts) is trots op haar zaak aan de Wilgenpas. Haar ouders hebben met enorme schaar het lint doorgeknipt. Foto: gertbudding.nl </p>

Karin van der Zouw (rechts) is trots op haar zaak aan de Wilgenpas. Haar ouders hebben met enorme schaar het lint doorgeknipt. Foto: gertbudding.nl

(Foto: )

Plus Renkum is prachtig geworden

De spanning van de verbouwing en heropening was haar aan te zien. Ze brak toen haar ouders het lint doorknipten van de hernieuwde Plus Renkum. Onderneemster Karin van der Zouw kon haar tranen amper bedwingen en dat werd nog eens verstrekt toen ze haar trouwe medewerkers bedankte voor hun steun.

RENKUM – Supermarkt Plus was door de verbouwing enkele weken gesloten, het resultaat is fraai al hadden sommige klanten enige moeite om de nieuwe looproute te ontdekken. “Als kind had ik al een droom om een eigen supermarkt te hebben. Die is nu uitgekomen”, zegt Karin van der Zouw (36). Nog ver voor de officiële opening stonden er al klanten met winkelwagentjes aan de Wilgenpas. Het interieur is verbluffend en modern. Een winkelende klant was opmerkzaam. “Ik kom hier al jaren, had de looprichting voor mijn boodschappen behoorlijk op orde en nu ineens moet ik zoeken in de nieuwe winkel”, merkte hij gekscherend op en was duidelijk onder de indruk van het fraaie gemoderniseerde pand. Bij binnenkomst werden de clientèle door Karin van der Zouw persoonlijk begroet met een bos bloemen. “Ik ben harstikke trots”, zegt ze en stak dat ook niet onder stoelen of banken. “Ik ben vanaf mijn veertiende al werkzaam in de supermarkt”, vertelt de 36-jarige onderneemster. “Ik begon als vulploegmedewerker en via diverse functies heb ik me opgewerkt tot bedrijfsleider. Afgelopen januari ben ik geslaagd voor de aspiranten ondernemersopleiding van Plus. Ik ben nog steeds fanatiek handbalster. Van deze snelle sport heb ik veel geleerd wat ook in mijn werk als onderneemster goed van pas komt. Vaak snel schakelen. Daarvoor heb je echter een goed team nodig met diverse kwaliteiten. En een topteam heb ik bij Plus”, aldus Karin van der Zouw. ”Wat goed is blijft, en voor de trouwe medewerkers is de nieuwe winkel ook een enorme uitdaging. En voor mij ligt in Renkum een prachtige kans.”

‘Ik begon op jonge leeftijd als vulploegmedewerker en via diverse functies heb ik me opgewerkt tot bedrijfsleider”, zegt de Amersfoortse.

‘Weet als handbalster wat snel schakelen is’

Gert Budding

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden