Pannenkoekenhuis aan het dorpsplein in Renkum


<p>Foto: gertbudding.nl</p>

Foto: gertbudding.nl

(Foto: )

Pannenkoekenhuis aan het dorpsplein in Renkum

Aan de langdurige leegstand van het voormalige LuZoNa (Lunchroom Zonder Naam) komt een einde. Het pand aan het dorpsplein geniet uitstraling en daar is ook John Machielsen van overtuigd en sloeg zijn zakelijke voelsprieten uit. Hij heeft gerichte plannen om in het nog pas gerenoveerde etablissement een pannenkoekenhuis te realiseren.

RENKUM - “Er moet wat het interieur betreft bepaalde dingen veranderen. Er komen meer tafeltjes en stoeltjes, en ook de keuken moet iets groter gemaakt worden. Ook komt er een afhaalmenu”, zegt Machielsen, die altijd een voorliefde heeft gehad om zelf een poffertjes- of pannenkoekenhuis te openen. “En deze locatie in de Dorpsstraat is natuurlijk prachtig”, vervolgt Machielsen, die zelf geen horeca-ervaring heeft. “Maar mijn broer Marcel wel en die gaat de zaak ook runnen.”

Voorlopig belemmert corona de opening. “Maar de komende maanden zijn we toch nog druk met het breken, slopen en opbouwen”, weet John Machielense en noemt een openingsdatum. “De verwachting is dat we op 3 april de zaak kunnen openen, met die restrictie dat het coronavirus is verdwenen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden