Corona, toch carnaval De Dolle Instuivers


Foto:

Corona, toch carnaval De Dolle Instuivers

Toch carnaval in Renkum bij De Dolle Instuivers. Dat wordt echter op Facebook en YouTube live uitgezonden uit Huize Redichem, zonder publiek. “Door het organiseren van een professionele livestream kunnen we veilig een stukje gezelligheid in de huiskamer brengen”, vertelt Vorst Marc van Driel. “Het wordt op een professionele wijze gestreamd waardoor het ook echt de moeite waard is om te kijken.”

RENKUM - Bij de Dolle Instuivers is men ervan doordrongen dat gezondheid en zorgen voor elkaar boven alles staat in een periode waarin uitjes en feestjes nu niet kunnen. “”Daarom hebben we gezocht naar een manier om het carnaval niet geruisloos voorbij te laten gaan”, weet Marc van Driel met zijn team belast met het organiseren van de livestream. “We kunnen corona niet oplossen maar er wel voor zorgen dat het thuis gezellig wordt”, doceert Van Driel die met de juiste procedures het karwei coronaproof de klus gaat klaren. “Het betekent voor de vereniging samen bezig zijn, maar niet bij elkaar kunnen zijn”, vertelt de Renkumer met weemoed in zijn stem. De livestream wordt uitgezonden op 13 februari van 20.11 tot 23.11 uur en zal worden ondersteund door het duo Lang en Breed, DJ Pim en Dancing and Dreams.

“Daarnaast hebben we carnaval survivalpakket samengesteld met een supermooie Dolle Instuivers borrelplank gevuld met lekkernijen van slagerij Van den Bovenkamp en PLUS. Als er hiervan financieel wat overblijft komt dit het sociale carnaval en ons aanstaande jubileum ten goede.”

Deze plank kan online besteld en betalen worden. Kopers ontvangen een afhaalbericht om in een bepaald tijdvak het pakket, ook weer coronaproof, op te halen in onze Drive Thru.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden