We plaatsen deze dino in dorpen en steden waar wij kansen zien om de overstap te maken naar een nieuw tijdperk; een tijdperk mét glasvezel!
We plaatsen deze dino in dorpen en steden waar wij kansen zien om de overstap te maken naar een nieuw tijdperk; een tijdperk mét glasvezel!

Start glasvezelcampagne in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze

REGIO - DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze. Als 30 procent van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen aan de Mozartlaan in Doorwerth. Deze dino kondigt voor Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en men steeds vaker met elkaar videobelt, is het belangrijk om een stabiele en snelle internetverbinding te hebben. Marinka Mulder, wethouder gemeente Renkum: “In de afgelopen periode hebben we pas echt gemerkt dat we digitale middelen nodig hebben om met elkaar in contact te blijven. Maar ook na corona zullen de scholen, de zorg, de gemeenten en bedrijven behoefte hebben aan stabiel en snel internet. De glasvezelcampagne in Renkum en Heelsum is inmiddels succesvol afgerond en we zijn blij dat nu ook de inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze de kans krijgen om zich aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Hiermee zijn we als gemeente Renkum klaar voor de toekomst!”

Inwoners in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze, die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting, worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op www.gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Melden inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze zich vóór 2 juni 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Vanaf 24 maart is een Glasvezel Informatiepunt geopend in De Poort van Doorwerth aan de Mozartlaan 2 in Doorwerth. Hier kunnen inwoners (op afspraak) terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement.

Van de redacite

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden