<p>Kinderburgemeester Julot Hulsebos geniet met haar broer Tjalling op de buikglijbaan. Foto: gertbudding.nl&nbsp;</p>

Kinderburgemeester Julot Hulsebos geniet met haar broer Tjalling op de buikglijbaan. Foto: gertbudding.nl 

Julot Hulsebos heeft genoten als kinderburgemeester

Met het door haar zelf georganiseerde Spetterend Spektakel heeft kinderburgemeester Julot Hulsebos officieus afscheid genomen van haar ‘regeerperiode’ in de gemeente Renkum. Vanavond tijdens de Raadsvergadering legt zij officieel haar taken neer. Aline Huijgen volgt Hulsebos op voor een jaar.

OOSTERBEEK- Met haar lijfkreet ‘Lekker in je vel’ heeft Julot Hulsebos zich ingezet voor voornamelijk haar leeftijdgenoten. En lekker in het vel zat Julot Hulsebos zeker zaterdagmorgen op het sportpark Hartenstein in Oosterbeek.

Zij en vele andere genoten van de stormbaan, boogschieten, mega-Twister en de buikschuifbaan. Zij heeft het afgelopen jaar als kinderburgemeester enorm genoten, zoals zij zelf aangeeft. “Een mooi moment was het uitdelen van de kinderlintjes, vond ik prachtig”, zegt Julot die vanaf woensdag weer in het ‘normale’ leven stapt.

“Daar heb ik wel overgedacht, geen kinderburgemeester meer, het bepaalde toch een stukje van je leven. Er werd veel voor je geregeld”, maar het Spetterend Spektakel had zij zelf in de hand, ruim 180 scholieren genoten enorm van het ‘afscheidsfestijn’ op het zonovergoten sportpark.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden