Foto:

Eerste welkomstbord Veluwestijl geplaatst in Renkum

Donderdag 14 juli heeft de gemeente Renkum samen met het Toeristisch Platform Lage Veluwe en kunstenaar Albert Ziëck het eerste nieuwe Veluwse welkomstbord langs de N225 ter hoogte van de Bokkedijk - onthuld.

RENKUM - De gemeente Renkum wil de meest gastvrije gemeente van de Veluwe zijn. Daar hoort bij dat wij  onze gasten op een welkome manier ontvangen en op een prettige en correcte manier informeren. Dit laten we tot uiting komen met onze nieuwe recreatieve borden: wegwijzers, informatiepanelen en borden waarmee we onze bezoekers welkom heten. De bedoeling is dat elke Veluwse gemeente nieuwe eenduidige en eigentijdse bebording krijgt.

Ontwerp

In samenwerking met de Veluwealliantie en kunstenaar Albert Ziëck is met het DNA van Renkum het eerste welkomstbord ontworpen. Dit past bij de hoge kwaliteit van de natuur- en cultuurbeleving die wij nastreven zowel binnen de gemeente als op de Veluwe.

Vervolg

Het is de bedoeling dat er per dorp een welkomstbord komt met een eigen identiteit en een natuurlijke uitstraling. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken wij aan deze nieuwe bebording die de unieke identiteit en uitstraling van elk dorp in onze gemeente uitdraagt.

Wat vindt u van het recreatieve ‘welkomstbord?’ 

Wij zijn benieuwd wat u van het nieuwe welkomstbord vindt! Een reactie of aanmelding om mee te denken kunt u sturen naar toerisme-recreatie@renkum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden