Logo rijnenveluwe.nl


Talentenjacht voor zangers en instrumentalisten

Heelsum - T2 muziek organiseert een muzikale talentenjacht voor alle leeftijden. Elke zanger of instrumentalist uit Renkum en Heelsum wordt van harte uitgenodigd om zich in te schrijven en zijn/haar muzikaal talent te presenteren tijdens de voorronde.

T2 muziek en Heelsums Harmonie vieren in 2017 respectievelijk het 10-jarig jubileum en het 90- jarig jubileum. In dit kader organiseert T2 muziek de muzikale talentenjacht. Deelnemers kunnen meedoen met zowel een bestaand als met een zelfgeschreven lied/muziekstuk.

De twee winnaars, een vocalist en een instrumentalist mogen een nummer meezingen/spelen tijdens het jubileumconcert van Heelsums Harmonie. Daar ontvangen ze ook een jubileum award.

Voor geïnteresseerden die willen kijken hoever ze komen: Inschrijven kan tot zaterdag 21 oktober via de website www.T2muziek.nl. De voorronde vindt plaats op 28 november, de halve finale op 4 november en de finale op 11 november. De winnaars werken mee aan het jubileumconcert op 25 november. Voor meer informatie over tijden en locaties, zie ook de website van T2muziek.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox