Foto: GB Renkum

Politiek café met live muziek, kunst en een pubquiz

RENKUM - GemeenteBelangen houdt op vrijdag 23 februari weer een GB Dorpscafé. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt dit een bijzondere editie.

Fractievoorzitter Daniëlle van Bentem: “de verkiezingsposters zijn inmiddels geplakt, alle kieslijsten zijn officieel vastgesteld, dus de campagne barst los. Natuurlijk vinden we alle partijen de komende tijd veel op straat, maar wat is er leuker dan onder het genot van muziek, kunst en een pubquiz samen met inwoners toe te leven naar de verkiezingen?” In het multifunctionele centrum Doelum gaat GB het gesprek aan met inwoners.

Onder het thema De Stem van Renkum wordt gesproken over onderwerpen die meer politieke aandacht verdienen, en wordt teruggeblikt op de afgelopen vier jaar. Van Bentem: “wat hebben we allemaal samen met onze inwoners bereikt? En wat is er nog niet gelukt en willen we de komende vier jaar bereiken? De gesprekken gaan we aan tijdens een gezellige avond. Want politiek werkt, maar is ook hartstikke leuk!’’ Tussen de gesprekken door is er live muziek van ‘Goed Bedoeld’, kunstenaar Albert Ziëck schildert live een doek en er is een pubquiz.

Opgeven voor de pubquiz kan van te voren via info@gbrenkum.nl (teams van ongeveer 3 mensen) en uiteraard ter plekke. Vanaf 19.30 uur gaat GB Dorpscafé open. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Via de site www.gbdorpscafe.nl is dit initiatief ook te volgen.

Meer berichten