Foto:

Tour de Brocante bij de Boschhoeve in Wolfheze

WOLFHEZE - Op 8 en 9 juni is Kwekerij/tuin de Boschhoeve aan de Boshoeve 3 in Wolfheze twee dagen het toneel voor een 'Tour de brocante'. Stijlvol ingerichte kramen op het plein en het erf van de boerderij bieden een verrassend aanbod van brocante, antiek en curiosa en allerlei andere ambachtelijk gemaakte hebbedingen.

Liefhebbers vinden er oud serviesgoed en glaswerk, vintage vazen, kannen en potten, keuken- en woonaccessoires, veiling- en bollenkisten, houten voorraadkisten en stoere magazijnbakken van metaal. Tuinmeubilair, gieters en manden brengen sfeer op het terras, het balkon en in de tuin. De diverse standhouders verzamelen hun aanbod in alle windstreken. Engels, Frans of lekker Hollands. Romantisch, verfijnd, sober of stoer. Voor elke smaak is er iets te vinden. Geurende kruidenplanten, verse bloemenkransen en tuinboeketten maken deze 'tour' compleet.

Een wandeling door de prachtige tuinen en langs de moederbedden van de kwekerij brengt bezoekers op ideeën en in de stemming. En na al dat snuffelen is het goed toeven in de theeschenkerij met verse koffie en thee, heerlijke taarten, tulband en quiches. Bij mooi weer is er een buitenterras.

De tour de brocante, de kwekerij en de (privé)tuinen van de Boschhoeve zijn op vrijdag acht juni en zaterdag negen juni gratis toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur.

www.boschhoeve.nl

Meer berichten