Webpagina over Parenco

RENKUM - De gemeente Renkum heeft op haar eigen website een speciale webpagina over Parenco geopend. Op deze wijze hoopt de gemeente bewoners beter te informeren over alle zaken omtrent de papierfabriek.
"De pagina is niet bedoeld om klachten tegen te gaan", vertelt wethouder Joa Maouche (GroenLinks). "Maar juist om mensen te informeren. Ook over wat er bijvoorbeeld gebeurt wanneer je een klacht hebt ingediend over Smurfit Kappa Parenco."
Op de webpagina is ook een link te vinden naar alle klachten die zijn ingediend. "Maar wat gebeurt er daarna?", aldus Burgemeester Agnes Schaap. "Dan horen mensen soms niks meer. Deze pagina legt in zijn algemeenheid uit wat er vervolgens met de klachten gebeurt."
Het is mogelijk om een e-mail alert in te stellen, zodat het belangrijkste nieuws over Parenco automatisch in je mailbox terecht komt. Dit nieuws is niet alleen afkomstig van de gemeente Renkum, maar ook van de Provincie Gelderland en de ODRA.
Wat de gemeente betreft is de webpagina nog niet af. "We roepen mensen op met ideeën te komen, zodat we de pagina kunnen uitbreiden om bewoners nog beter te informeren omtrent alle zaken die betrekking hebben op de papierfabriek."

De webpagina is te bereiken via de gemeentelijke website:

www.renkum.nl/parenco

Meer berichten