Start bouw basisschool

RENKUM - Op dinsdag 11 december om 12.00 uur is de start van de nieuwbouw naast MFC Doelum in Renkum. Gemeente Renkum bouwt voor de schoolbesturen PPO de Link en SKOVV een nieuwe school voor basisschool de Atlas en Kbs de Keijenberg. Het is de eerste school in de gemeente Renkum die gasloos gebouwd gaat worden.


Het nieuwe gebouw vervangt locaties van de Dr. Jac. P. Thijsseschool, Dr. Albert Schweitzerschool en basisschool De Keijenberg, locatie Don Bosco en Vita Vera. De schoolbesturen SKOVV en PPO voegen scholen samen, waardoor er uiteindelijk twee scholen met elk een eigen identiteit worden gehuisvest in het nieuwe schoolgebouw. Basisschool de Atlas is een fusie tussen de dr. Albert Schweitzerschool en de Jac. P. Thijsseschool. Kbs de Keijenberg is een fusie tussen de Don Bosco en de Vita Vera.


In de ochtend gaan leerlingen naar de bouwplaats en hangen daar zelfgemaakte banners op aan de hekken rondom de bouwput. Om 12.00 uur kondigen de aannemer, bestuurders, gemeente en diverse partners de start van de bouw aan.

Meer berichten