Janet Bakker (links).
Janet Bakker (links). (Foto: )

De Estafette van de Rijn en Veluwe: 'Navigatiesystemen zijn voor mij uitgevonden'

Naam: Janet Bakker.
Geboren: Geboren en getogen in Winschoten (Oost Groningen). Sinds 2002 woon ik met veel plezier in het Renkumse en de Veluwe zit inmiddels onuitwisbaar in mijn bloed.
Woonplaats: Renkum.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Verliefd op Tom en gezegend met twee prachtige cadeaukinderen van 11 en 13.
Hobby's: Reizen doe ik heel graag, zowel voor m'n werk als privé. Met name Schotland is een grote favoriet, maar het ontdekken en ervaren van nieuwe plekken is een erg geliefde tijdsbesteding. Daarnaast maakt Arán (jachthond, Vizsla), een groot deel uit van mijn leven en erop uittrekken met hem in onze prachtige omgeving maakt me iedere dag weer erg gelukkig.
Opleiding: HEAO Communicatie.
Huidige beroep: Grafische Vormgeving en Event Branding.
Wat vind je leuk aan dit werk: In grafische vormgeving is het vertalen van een voor de doelgroep moeilijk te begrijpen tekst in een verrassend, aantrekkelijk beeld dat de boodschap in één oogopslag overbrengt, één van de mooiste aspecten. Event branding maakt het mogelijk om een (vaak zakelijke) neutrale locatie helemaal om te toveren tot een als jouw event visueel herkenbaar, verrassend en aantrekkelijk geheel.
Verder actief: Het organiseren van lokale events en activiteiten is iets waar ik erg veel energie van krijg.
Stamcafé: Ik ga graag lekker uit eten of borrelen bij vrienden thuis.
Favoriete club: Renkum Leeft natuurlijk!
Krant: De Omroep Gelderland en NOS app.
Muziek: Er is niet veel muziek die ik niet mooi vind, maar van grunten krijg ik toch wel de griebels. Oh, en de heel simpele Nederlandse rap mag van mij ook uit.
Sport: Hardlopen en bootcamp.
Vakantieadres: Als ik echt moet kiezen, ga ik morgen nog naar Schotland. Daar is nog zoveel te ontdekken!
Slecht in: Ik ben behoorlijk geografisch gehandicapt. Navigatiesystemen zijn voor mij uitgevonden.
Goed in: Omdenken – iets is voor mij niet snel negatief.
Hekel aan: Regen als het koud is.
Spijt van of over willen doen: Never regret anything that made you smile. En ik lach eigenlijk altijd. Iedere ervaring vormt je en is belangrijk geweest zoals die is gebeurd en je die hebt beleefd.
Goede voornemens: Nog meer #tijdvoorleuk in 2019.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Een gaaf muziek/food festival organiseren bij de veerstoep aan de Rijn. Dat staat momenteel op ons Renkum Leeft verlanglijstje.
Lelijkste plekje in de gemeente Renkum: De vervallen villa aan de Utrechtseweg was me altijd een doorn in het oog. Maar daar wordt iets aan gedaan, begreep ik. Top!
Mooiste plekje: Het Renkums Beekdal.
Estafettestokje gaat naar: Monique van der Meijde.
Omdat: Monique een brede interesse heeft in alles wat met het dorp Renkum te maken heeft en zich inzet voor heel veel verenigingen.

Meer berichten