Foto:

Kom je ook spinnen voor Equipe Mont Ventoux?

Een, twee of drie uur aan de slag met de conditie en ondertussen een bijdrage leveren aan het goede doel. Het kan allemaal op donderdag 17 januari tijdens het Spinning Event van Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo.

OOSTERBEEK - In de boerderij op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek staan spinningfietsen en professionele instructeurs van 18.00 tot 21.00 uur klaar. Iedereen kan meedoen: individueel, met collega's, als sportploeg of met vrienden. Publiek is van harte welkom. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Inschrijven kan via www.pluryn.nl/spinningevent. De kosten zijn 20, 37,50 of 55 euro voor respectievelijk een uur, twee uur of drie uur spinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het fietsproject Equipe Mont Ventoux. Jongeren en volwassen cliënten van Pluryn en Intermetzo beklimmen in juni 2019 voor de zesde keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk.

Ook jongeren van Jan Pieter Heije uit Oosterbeek doen mee aan Equipe Mont Ventoux. Ze bereiden zich samen met een vrijwillige fietsbuddy een half jaar lang intensief voor. Vaak hebben de deelnemers nog nooit op een wielrenfiets gezeten.

Kijk ook op www.pluryn.nl/samennaardetop.

Meer berichten