Dorpsbelang genomineerd voor landelijke prijs

Wethouder Leonie Rolink van de gemeente Renkum maakte het al bekend tijdens het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom op het Dorpsplein in Wolfheze: Dorpsbelang Wolfheze is genomineerd voor de landelijke vrijwilligersprijs 'Meer dan handen'.

WOLFHEZE - Naast Dorpsbelang zijn twee andere initiatieven in de gemeente genomineerd. Wie de meeste stemmen in de wacht weet te slepen kan de publieksprijs winnen waaraan een geldbedrag is gekoppeld van 2.000 euro. Daarnaast wordt nog een juryprijs vergeven van 5.000 euro.

De publieksprijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat is gegeven. Deze vrijwilligersprijzen worden sinds 2011 uitgereikt door de staatssecretaris van VWS aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven. De prijzen worden uitgereikt op 15 februari in Ede. De uitreiking vindt plaats tijdens een speciale bijeenkomst. De stemming voor de publieksprijzen is al gestart. Per categorie (lokaal, landelijk, individuele vrijwilliger) wordt een publieksprijs uitgereikt aan het project en de persoon met de meeste stemmen. Stemmen kan door op de website www.vrijwilligersprijzen.nl te klikken op het favoriete project en daar te klikken op de stembutton. Stemmen kan tot en met 11 februari.

Meer berichten