Thema dit jaar voor de Kinderkunst, ‘Feest’. De kinderen gaan werken met karton. Wij zijn alvast begonnen met feesten!
Thema dit jaar voor de Kinderkunst, ‘Feest’. De kinderen gaan werken met karton. Wij zijn alvast begonnen met feesten! (Foto: )

Jubileumeditie Kunstroute Renkum 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni vindt de twintigste Kunstroute plaats in de gemeente Renkum, een initiatief van de stichting Kunst in de Zes Dorpen. Het belooft een bijzondere jubileumeditie te worden. Er zijn diverse nevenactiviteiten gepland en er zal een fraaie catalogus verschijnen waarin alle deelnemende kunstenaars en locaties zijn opgenomen. Ook is er ruimte voor een groter aantal sponsoren.

RENKUM - De Kunstroute is bedoeld voor alle kunstenaars die woonachtig zijn in de gemeente Renkum of in deze gemeente een atelier hebben. Om de kwaliteit van de Kunstroute te waarborgen, heeft de stichting Kunst in de zes Dorpen een selectiecommissie aangesteld, bestaande uit drie externe adviseurs van buiten de gemeente Renkum. De selectiecommissie adviseert het bestuur ten aanzien van de deelname en beoordeelt alle aanmeldingen.

In de editie van 2019 zullen junior kunstenaars (van 12 tot 18 jaar) actief worden uitgenodigd (via de scholen) om deel te nemen. Kijk voor meer informatie over deze jubileumeditie op de website.

www.kunstroute-renkum.nl.

Meer berichten