Ellen Grote Beverborg, zonder titel - 2012, acryl en gel op doek, 100 x 110 cm (fotograaf: Ellen Grote Beverborg)
Ellen Grote Beverborg, zonder titel - 2012, acryl en gel op doek, 100 x 110 cm (fotograaf: Ellen Grote Beverborg) (Foto: )

Expositie Over sterven en vergankelijkheid

Vanaf dinsdag 2 april is er een nieuwe expositie in Kreek aan de Weverstraat 24 in Oosterbeek. Dit keer een duo-expositie van twee Oosterbeekse kunstenaars.

OOSTERBEEK - Zowel Wout Herfkens, als Ellen Grote Beverborg zullen op de opening tijdens de Kunstkoepelavond hun werk toelichten. Wout Herfkens maakt meest kleine beelden die in de beperkte omgeving van zijn atelier ontstaan. Harige vachten, glibberige druppels lijm en ruwe klei maken de beelden weerbarstig en vies. Het gaat hier over vergankelijkheid. Ellen Grote Beverborg schildert grote bevreemdende landschappen gevuld met allerlei rare groeisels. Zij werkt in acrylverf, maar voegt ook andere mediums en fotofragmenten toe. De Kunstkoepelavond begint om 20.00 uur en heeft altijd een korte pauze. Entree is 4 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen van dinsdag 2 april tot en met donderdag 30 mei tijdens de openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en tijdens activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website.

www.kreekoosterbeek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden