Foto:

Mandy Kreuzen nieuwe fractievoorzitter van D66 Renkum

RENKUM - Mandy Kreuzen (31) is door de fractie van D66 Renkum gekozen tot nieuwe fractievoorzitter. Zij is daarmee de opvolger van Rein Bouwman die het afgelopen jaar de fractie heeft geleid. Rein Bouwman hierover: 'het afgelopen jaar heb ik met veel plezier en energie de fractie geleid. Het is nu tijd dat een nieuwe generatie het roer overneemt. Ik heb alle vertrouwen in Mandy Kreuzen als nieuwe fractievoorzitter'.
Mandy Kreuzen is woonachtig in Oosterbeek en sinds ruim een jaar raadslid. Ze was de afgelopen verkiezingen ook campagnecoördinator voor D66.

In het dagelijks leven is zij zzp-er in de ambulante zorg. Daarnaast studeert zij Nederlands Recht. Volgens Mandy Kreuzen is de zorg de grootste uitdaging voor de gemeente de komende jaren. 'Hoewel de gemeente financieel in zwaar weer verkeert, en er moeilijke keuzes gemaakt moeten worden heb ik veel zin in deze nieuwe rol. Ik wil Rein Bouwman hartelijk danken voor zijn inzet als fractievoorzitter en ik ben blij dat hij voorshands aan onze fractie verbonden blijft'.

Meer berichten