(foto: Mirjam Roozenboom)
(foto: Mirjam Roozenboom)

Jubileumconcert Heelsums Harmonie

20 november 2017 om 08:56 Algemeen

Renkum - Het jaar 2017 was een bijzonder jaar voor Heelsums Harmonie; de vereniging vierde haar 90-jarig bestaan! Zaterdag 25 november wordt dit jubileumjaar afgesloten met een gevarieerd concert, waarin Heelsums Harmonie laat horen, dat het na 90 jaar nog volop in ontwikkeling is. Het concert zal plaatsvinden in het nieuw gebouwde multifunctionele centrum Doelum, aan de Hogekampseweg in Renkum.

Heelsums Harmonie staat, sinds het begin van dit jaar, onder de muzikale leiding van Jilt Jansma. Hij zal het orkest tijdens het concert door een muzikale reis van 90 jaar leiden, waarbij elke tijdsgeest wordt gekenmerkt door zijn eigen muzikale klanken. Laat u verrassen door het Puttin on the Ritz uit de jaren twintig, meevoeren met de melancholische melodieën van The Beatles uit de jaren zestig en voel de energieke klanken van Riverdance uit de jaren negentig!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! De jeugd zullen ook vertegenwoordigd worden deze avond. U zult hen zien in het symfonisch leerlingen orkest en in het opstaporkest. Voor de leerlingen van het opstaporkest wordt het een spannende avond; dit is hun eerste concert. Deze leerlingen hebben net hun eerst stappen gezet in hun muzikale ontwikkeling.

Naast de verschillende orkesten van Heelsums Harmonie vult ook het klarinet- en saxofoon ensemble de muzikale avond.

Dat Heelsums Harmonie en T2 goed kunnen samenwerken blijkt ook deze avond weer; de finalisten van de door T2 georganiseerde talentenwedstrijd, zullen onder begeleiding van Heelsums Harmonie optreden.

Wij nodigen u van harte uit om met ons op deze muzikale reis door de tijd te gaan! Wij zien u graag zaterdag 25 november om 19.30 uur in de Doelum; toegang is gratis.

advertentie
advertentie