SloBal Village Ateliers
SloBal Village Ateliers C.J Van der Wulpshout

Tijdens de kunstroute Renkum: Artiest in reservaat in SloBal Village Ateliers.

6 september 2021 om 00:40 Lokaal Deel je nieuws

Hoe (over)leeft de Artiest?

In de tentoonstelling; Artiest in reservaat op 11 en 12 september krijg je een intiem beeld van waar en vooral hoe deze kunstenaar woont en werkt. Bard Sloven heeft zijn ‘artiesten reservaat’ volledig opengesteld voor het publiek. Wandel door het pand en ontdek middels een audiotour en tal van infopunten hoe Bard en de zijnen hun credo: Wonen is werken, uitdragen. Het D.I.Y gedachtengoed is op de plek goed zichtbaar.

In SloBal Village Ateliers aan het Lukassenpad 1c te Oosterbeek, loop je -kruip door, sluip door- een route door deze mini maatschappij en krijg je een goed totaalbeeld van het gedachtengoed en de uitwerking die het heeft gevonden in de kunst en de manier van leven die je er in overvloed aantreft.

Er is tevens Het kunstroutecafé met terras, vaker aangeduid als ‘het Montmartre van Oosterbeek.’ De documentaire: Waar is Chiel? wordt vertoond, er is een souvenirshop met een koopjesrek met afgespannen schilderijen van Bard Sloven. Twee tentoonstellingen van fonkel nieuwe werken van de eerder genoemde schilder en Zaterdagavond is er vanaf 21:00 uur het kunstroutefeest; Soiree Blazé

.

Atelier Bard Sloven
Expo: Doku; Een geschilderde documentaire.
advertentie
advertentie