Eindelijk weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs Oosterbeek

10 september 2021 om 16:54 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 2 oktober oktober a.s. vindt eindelijk, na een lange tijd te zijn weggeweest, de winterkleding- en speelgoedbeurs van 10:30 tot 12:30 uur plaats op het schoolplein (Bernulphusschool) van gebouw de Dennenborgh in Oosterbeek. Wij kijken er weer ontzettend naar uit om iedereen te verwelkomen!

Op het schoolplein van de Bernulphusschool in Oosterbeek wisselt, vanaf 10:30 tot 12:30 uur, een grote hoeveelheid kinderkleding en speelgoed van eigenaar. Uiteraard wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. De organisatie volgt en respecteert de alsdan geldende corona-regels. Wij kunnen een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd op het terrein ontvangen. Het is dus mogelijk dat u even moet wachten voordat u het beursterrein kunt binnengaan. Wij willen u daarom ook vragen alleen te komen en rekenen op uw begrip hiervoor.

Met het najaar en winter in het vooruitzicht zal tijdens de beurs winterkinderkleding worden aangeboden in de maten 56 t/m 176. Daarnaast is er ook veel speelgoed te koop, o.a. puzzels, boeken, spelletjes. Voor kleine prijsjes kan leuke kleding, schoenen en speelgoed worden aangeschaft.

Belangstellenden die kleding en/of speelgoed willen inbrengen voor verkoop kunnen digitaal een verkoopnummer aanvragen via kinderkledingbeursoosterbeek@gmail.com. Een verkoopnummer kan worden aangevraagd van 11 t/m 25 september a.s..

De kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt georganiseerd door de Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek. Zij verkoopt namens de inbrenger de spullen, u heeft er bijna geen omkijken naar. De inbrenger ontvangt twee derde deel van de opbrengst. Het overige deel doneert de Stichting aan een maatschappelijke instelling gelegen in de gemeente Renkum, die de ontwikkeling van het kind op bijvoorbeeld educatief, sportief of muzikaal gebied stimuleert.

Spullen die tijdens de beurs niet worden verkocht en die de inbrenger niet retour wil hebben, wordt aan een goed doel geschonken. Voor deze beurs is dat Dorcas en Speelstoet Arnhem.

Om te zorgen dat deze beurs ook weer een succes wordt, is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het je leuk om te komen helpen, meld je dan aan als vrijwilliger op mailadres vrijwilligers@kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl.

Kijk voor alle informatie op www.kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl

advertentie
advertentie