Op 12 en 13 juli zijn er bij De Boschhoeve de Dahlia- en brocantedagen.
Op 12 en 13 juli zijn er bij De Boschhoeve de Dahlia- en brocantedagen. (Foto: )

Dahlia- en brocantedagen op Kwekerij De Boschhoeve

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze zet op 12 en 13 juli de zomerbollen in het zonnetje, met speciale aandacht voor de Dahlia.

WOLFHEZE - Zomerbollen geven maandenlang kleur aan de border. Ze bloeien de hele zomer en gaan soms door tot laat in het najaar. Maar zomerbollen zijn ook een waardevolle aanvulling voor de (decoratieve) moestuin die steeds populairder wordt. Dahlia's komen daar goed tot hun recht. Ook dit jaar heeft De Boschhoeve weer een ruim aanbod van bekende en nieuwe soorten. De vele borders en de siermoestuin zijn in deze tijd van het jaar een lust voor het oog. Ze bieden volop inspiratie voor bezoekers. Potten vol bloeiende zomerbollen sieren tafels en terrassen en boeketten uit de pluktuin illustreren de bijzondere waarde van bloeiende zomerbollen.

Ook brocanteliefhebbers kunnen hun hart ophalen. In de grote schuur is een ruime keuze uit bloemrijk serviesgoed, oude vazen en potten, oude bankjes, stoelen en tafels, zinken emmers, gieters, teilen en fraaie oude manden.

De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website.

www.boschhoeve.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden