Iedereen kan volleybal leren
Iedereen kan volleybal leren R. Wurster

Start2Volley volleyballessen

9 januari 2022 om 23:44 Volleybal Deel je nieuws

Als de coronamaatregelen het toestaan, start op maandag 14 februari bij Volleybalvereniging Nuovo een korte cursus om volleybal te leren voor volwassenen (’Start2Volley’).

Start2volley is een korte cursus van 10 trainingen voor mannen en vrouwen zonder echte, of vergane volleybalervaring. In 10 trainingen wordt de basistechniek van het opslaan, passen en aanvallen bijgebracht, maar ook de spelregels en het samenspel. De intensiteit en oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Volleybal is een fantastische teamsport met veel tactiek, techniek en samenspel. Weinig teamsporten bieden zoveel variatie als volleybal. Je kunt het op verschillende niveaus spelen, maar het vergt wel bepaalde basisvaardigheden. Om te leren volleyballen, biedt Volleybalvereniging Nuovo nu lessen aan voor beginners voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Waar en wanneer?
De trainingen zijn op maandagavond van 21:00-22:30 uur in Sporthal Doorwerth (Dalweg 3). De cursus kost eenmalig € 35,- en zal starten bij minimaal 8 deelnemers.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op www.nuovovolleybal.nl.

advertentie
advertentie