Kinderkledingbeurs

Op zaterdag 5 oktober van 10.30 tot 12.30 uur vindt weer de winterkleding- en speelgoedbeurs plaats op het schoolplein van de Bernulphusschool, van gebouw de Dennenborgh in Oosterbeek.

OOSTERBEEK - Voor het inbrengen van kinderkleding en/of speelgoed kan er een verkoopnummer (en instructies) worden afgehaald op woensdag 18 september en donderdag 19 september van 19.30 tot 20.30 uur bij gebouw De Dennenborgh (ingang Bernulphusschool) aan de Pastoor Bruggemanlaan 10 in Oosterbeek.

De organisatie heeft een maximum aantal verkoopnummers beschikbaar. Deze worden enkel op deze twee avonden op volgorde van aanmelding uitgegeven. Na deze data zullen er geen verkoopnummers meer worden uitgegeven.

De belangstelling voor het inbrengen van kleding en speelgoed is groot. Mocht men na het ophalen van een verkoopnummer bij nader inzien toch geen spullen willen inbrengen, dan verzoekt de organisatie om het verkoopnummer en de instructies aan te retourneren (via een e-mailbericht), zodat mensen van de wachtlijst er gebruik van kunnen maken.

De goede doelen voor alle niet verkochte spullen van deze beurs zijn Dorcas en De Speelstoet.

Kijk voor alle informatie en om aan te melden als vrijwilliger op de website.

www.kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden