De band Boys named Sue zal ook optreden  tijdens de Airborne Music Night.
De band Boys named Sue zal ook optreden tijdens de Airborne Music Night. (Foto: )

Airborne Music Night

Op 6 september, de vrijdag vòòr de Airborne wandeltocht zal de 31e Airborne Music Night plaatsvinden. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en een absoluut hoogtepunt in Oosterbeek. Het verheugt ons zeer dat de Airborne Music Night al jaren op een onverminderde belangstelling van sponsoren en een groot publiek mag rekenen. Met trots presenteren wij, Lionsclub Renkum Ostrabeke, daarom ook dit jaar weer een spetterend muziekprogramma!

OOSTERBEEK - De Airborne Music Night is dé gelegenheid om met uw medewerkers, relaties, vrienden en kennissen een onvergetelijke avond te beleven. Bovendien steunt u onze Goede Doelen met uw bijdrage.

De Boston Tea Party

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met bekende hits en veel mash-ups van über lekkere oude en nieuwe feest-classics brengen we jouw Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get

De leden van deze band komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook uit op het podium! Altijd drie blazers en drie zangeressen!

Is This A Party Or What?!

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

DJ Eddie Amore

Na een pril begin als drummer is Eddie op 7 jarige leeftijd actief als DJ (2011) en hij is volop bezig om van dat prachtige vak zijn beroep te maken.

Edsel Juliet & his Salsa Sessionband

Airborne Music Night 2019 wordt afgesloten met dé salsasensatie van dit moment: Edsel Juliet & His Salsa SessionBand. De groep professionele muzikanten, onder leiding van podiumbeest Edsel Juliet speelt eigen composities en ook salsa klassiekers. Een bruisend optreden waar bij het moeilijk wordt om stil te blijven staan.

Boys named Sue

Everybody loves Cash! Boys named Sue is dè Cash tributeband van Nederland. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de vijf ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest.

Rock off

De mode, design, maar ook de muziek. Retro is in. Aan het begin van een nieuwe eeuw is het tijd voor een terugblik. Zo ook voor de mannen van Rock Off. De Arnhemse formatie bestaat uit gerenommeerde musici en serveert het publiek met ambachtelijk gemaakte Rocksongs uit de laatste helft van de 20e eeuw.

Goede Doel

De Lionsclub Renkum Ostrabeke verbindt zich de komende jaren aan goede doelen die zich inzetten voor kansarme jongeren in onze maatschappij.

Lionsclub Renkum Ostrabeke wil zich inzetten voor instanties die die jongeren ondersteunen die in een lastige positie verkeren een duwtje in de goede richting geven. In ieder geval met de bedoeling om jongeren die buiten de boot dreigen te vallen een eerlijke kans in onze maatschappij te geven.

Dit jaar kiezen zij voor het project 'Jonge ouders' dat in de gemeente Renkum wordt ondersteund door 'Renkum voor elkaar'.

Het 'Jonge ouders' project wil stimuleren dat moeders (en ook jonge vaders) hun netwerk vergroten, hun zorgen en vragen rondom opvoeding, leven en werk te delen, maar ook gezamenlijk activiteiten ondernemen.

Kaartverkoop

Kaarten (a € 22,50 per stuk) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Meijer en Siegers en Bilders Proeflokaal. Tevens zijn de kaarten online verkrijgbaar via de website: www.airbornemusicnight.nl . Aan de zaal worden op de avond zelf ook kaarten verkocht (a € 25,- per stuk) maar vol = vol

Locatie

De Airborne Music Night wordt gehouden in het Eventtheater Concertzaal Oosterbeek aan de Rozensteeg 3 in Oosterbeek. De aanvang is om 21.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden