Foto:

Open sessie in Kreek

OOSTERBEEK - Op zondag 15 september starten in cultuur- en ontmoetingscentrum Kreek aan de Weverstraat 24 in Oosterbeek de open sessies voor popmuzikanten en singer-songwriters. Elke derde zondag van de maand is er dan van 15.00 tot 18.00 uur gelegenheid om te jammen of om met de eigen band of als singer-songwriter enkele nummers te spelen. Een sessieleider en huisband zijn aanwezig om de sessie op gang te brengen.

Initiatiefnemer Wout Roelofs: "Er zijn veel muzikanten in Oosterbeek. We willen met deze sessies, die een kruising zijn tussen een open podium en een jamsessie graag een ontmoetingsplek voor muzikanten creëren. Kom gerust met je hele band, laat een paar nummers horen en jam daarna mee. Je kunt bij ons inspiratie opdoen door samen te spelen, andere muzikanten te leren kennen en nieuwe dingen uit te proberen. Wil je alleen komen luisteren? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom."

Aanwezig in Kreek zijn een kleine PA, een bas- en gitaarversterker, een piano en een elektronisch drumstel. Muzikanten kunnen verder natuurlijk ook een eigen instrument meenemen. Kijk voor meer informatie op www.kreekoosterbeek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden