Foto:

Oogstfair op De Boschhoeve

WOLFHEZE - De jaarlijkse Oogstfair op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve op zaterdag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur is een feest voor de zintuigen: ruiken, proeven, kijken en aanraken. Zo zijn er stands met diverse streekproducten als knoflooksoorten, paddenstoelen, bessen, bijzonder smakelijke aardappel- en appelrassen, vruchtensappen, jams en chutneys, zuivel, worst en kaas en producten van de imker. Gastkwekers komen met voorjaarsbollen en -knollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, herfstkransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap zijn ruim voorradig.

De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei. In de 'mooie moestuin' zorgt de rijke oogst aan groenten, pompoenen, kruiden en bloemen voor prachtige stillevens. In de pluktuin kunnen nog steeds volop boeketten in alle kleuren worden geplukt. De plantendokter biedt advies en informatie bij ziekten en plagen. Breng voor het gemak een stukje van de aangetaste plant mee.

Tot slot is het goed toeven in de theeschenkerij voor koffie of thee met heerlijke koek, cake of taart, soep, lekkere broodjes en quiches. De entree bedraagt 4 euro per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Kijk voor meer informatie op www.boschhoeve.nl.

Fotograaf Theo van Liempt

Foto's zijn vrij van rechten te gebruiken

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden