Foto: Govert Riksen

Airborne Rotary Rally 2019

OOSTERBEEK - Op zondag 15 september vindt de derde Airborne Rotary Rally plaats, een initiatief van de Rotaryclub Oosterbeek-Kabeljauw. Via de deelnemers en sponsoren wordt hiermee geld ingezameld voor Stichting Bio (Bio Vakantieoord in Arnhem).

Exact om 10.00 uur wordt door burgemeester Agnes Schaap van de gemeente Renkum de startvlag gehanteerd. Plaats van handeling is Airborne Museum Hartenstein aan de Utrechtseweg 232 in Oosterbeek. Klassieke auto's en cabrio's zetten zich met tussenpozen van twee minuten in beweging voor een gezellige en avontuurlijke tocht door de provincie Gelderland. Op dit moment zijn er ongeveer 35 equipes. Inschrijven met een klassieker of cabrio kan tot en met 14 september 2019 via www.airbornerotaryrally.nl.

De volledige route wordt gereden volgens een systeem van aanwijzingen via pijlen, foto's en rijafstanden en is uitgezet door een professionele organisatie. De deelnemers worden rond 15.30 uur weer verwacht bij de voor de deelnemers nog geheime finish in de omgeving van Oosterbeek. Ook daar is gelegenheid om de klassiekers en cabrio's van nabij te bekijken en bestuurders het hemd van het lijf te vragen.

Meer berichten