Bob Mantel (links met zoontje) en Roald Hulshof (rechts).
Bob Mantel (links met zoontje) en Roald Hulshof (rechts). (Foto: )

Demo en Clinic Gelderse Padelkampioenen bij RTV Bakkershaag

RENKUM - Op vrijdag 27 september van 19.00 tot 21.00 uur houdt RTV Bakkershaag op de padelbanen van sportcomplex Doelum in Renkum een spannende Padelwedstrijd tussen de Gelderse Kampioenen 2019-2018. Aansluitend wordt een clinic gegeven om kennis te maken met de Padelsport in Renkum. RTV Bakkershaag beschikt over twee Padelcourts en vijf Tennisbanen, centraal gelegen in het dorp.

Padel is een combinatie van tennis, squash en beachbal. Men peelt het twee tegen twee op een baan met vier glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie. Bij padel moet de bal over het net op de speelhelft van de tegenstanders geslagen worden, zonder dat de bal eerst één van de wanden raakt. Het doel is om de tegenstander te beletten de bal terug te slaan. Meer informatie is te vinden op www.rtvbakkershaag.nl/padel/wat-is-padel.

Tijdens de wedstrijd op 27 september spelen de huidige Gelderse Kampioenen Roald Hulshof en Bob Mantel tegen de Kampioenen van 2018 Erwin Roelofsen en Fred Ruijssen.

Iedereen, jong en oud, kan tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2019 gratis kennismaken met (nieuwe) sporten. Gemeente Renkum doet hier actief aan mee. Daarom heeft het Sport- en Beweegteam Renkum samen met lokale sportaanbieders een mooi programma samengesteld.

Kijk voor meer informatie op www.renkum.nl/inwoners/sport_en_cultuur/sport_en_beweegteam/nationale_sportweek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden